kde si pořídit ty správné pomůcky – moje tipy a triky
jak vybrat tu správnou hmotu
jaké barvy vybrat
jak upéct báječné čokoládové korpusy
dám vám recept na skvělý mascarpone krém
ukážu vám, jak udělat bílkovo- máslový krém
ukážu, jak udělat pevnou konstrukci
naučím vás pracovat s burizonovou hmotou
ukáži vám, jak dort sesadit a jak ho vytvarovat
naučíme se stínovat prachovými barvami
a mnoho dalšího…
cena běžného fyzického kurzu je 5700 Kč
po absolvování kurzu a zaslání fotografie výrobku získáváte automaticky certifikát
doživotní přístup do kurzu
kurz si můžete pustit kdykoliv se vám bude hodit
English subtitles
Na webu používám soubory cookies. Bez nich to zkrátka nejde. Aby mohl web fungovat a abych ho mohla vylepšovat, potřebuji údaje o tom, jak web používáte. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce. P.S. tohle nejsou opravdové cookies, jsou z jedniček a nul a nedají se jíst. Ty pravé vám ráda vytvořím, stačí mrknout na web.